VOEL
VERNIEUWD
Bereik mij op

06-12288023

Wie ben ik

Mijn naam is Jannie Oijevaar en heb sinds 2009 een schoonheidssalon aan huis. Mijn salon is gesitueerd op de benedenverdieping en is dus ook toegankelijk voor mensen die minder mobiel zijn. Omdat ons huis in het buitengebied van Creil staat, een boerderij, is er dus voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

lady_esther In mijn salon is alles gericht op ontspanning, huidverzorging en huidverbetering.
In mijn salon wordt u behandeld met de huidverzorgingsproducten van het merk Lady Esther. Dit merk is afkomstig uit Duitsland en alle producten zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Lady Esther is tevens al vele jaren dierproefvrij.
Daarnaast is het ook mogelijk om een aromatherapie-behandeling te ondergaan. Deze behandeling geef ik met natuurlijke oliën en essentiële oliën. Deze olie stem ik af op u huid.
Ook kunt u bij mij terecht voor een ontspannende hot stone massage.
Zoals u ziet volop mogelijkheden en graag zie ik u eens in mijn salon waar u kunt genieten van persoonlijke aandacht en ontspanning.