VOEL
VERNIEUWD
Bereik mij op

06-12288023

Lady Esther

In mijn schoonheidssalon wordt u behandeld met de huidverzorgingsproducten van het merk Lady Esther. Dit merk is afkomstig uit Duitsland en alle producten zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Lady Esther is tevens al vele jaren dierproefvrij.

Lady Esther Product Lady Esther Product Lady Esther Product

 

 

 

 

 

 

 

Onafhankelijke huidklinieken ontvangen regelmatig opdracht van Lady Esther voor dermatologisch onderzoek en kwaliteit tests. Dit om een zo hoog mogelijke huidverdraagzaamheid te behalen. Belangrijk om iedere huid zo optimaal mogelijk te verzorgen, te behandelen en vooral ook te laten genieten! Het doel van Lady Esther is voor iedereen een betere huid. Daarom is Lady Esther zo uniek: vele wellness- en huidverzorgingsproducten van hoge kwaliteit maar voor een betaalbare prijs en …. met een ruime keuze aan behandelingen.
In de vertrouwde en deskundige handen van de schoonheidsspecialist is Lady Esther het beste op zijn plaats. Lady Esther is daarom wereldwijd alleen verkrijgbaar bij meer dan 2000 professionele schoonheidssalons. Kortom: voor een goede verzorging bent u bij mij aan het juiste adres.
Meer weten over Lady Esther? Klik dan op deze link.