VOEL
VERNIEUWD
Bereik mij op

06-12288023

Aromatherapie

aromatherapie

Natuurlijke behandeling van gezicht en/of lichaam met behulp van essentiële oliën. Deze essentiële oliën hebben een positief effect op de lichamelijke en psychische gezondheid van de mens.
Deze essentiële oliën worden gebruikt in baden, pakkingen, maskers en tijdens massages, waarbij de oliën door de huid heen worden opgenomen.
Voor een behandeling wordt een combinatie van deze essentiële oliën vastgesteld
door mijzelf samen met de klant. Deze combinatie hangt af van de conditie van de huid, alsmede van de stemming van de klant, het beoogde resultaat en ook b.v. jaargetijde en tijd waarop de behandeling plaatsvindt.
De gebruikte essentiële oliën die ik gebruik zijn zoveel mogelijk ecologisch gewonnen. Dit geld ook voor de massage- en huidoliën.
Er zijn verschillende mogelijkheden met de aromatherapie. Je kunt b.v. een deel invoegen in een normale gezichtsbehandeling. Je kunt een aromatherapiemasker of massageolie tijdens een normale gezichtsbehandeling gebruiken. Ook kun je een aromatische massageolie gebruiken bij de hot-stone massage. Of je kiest voor een volledige aromatische gezichtsbehandeling. Ook is een aromatische rugbehandeling mogelijk bestaande uit een rugpeeling, rugmassage en een rugpakking.

Prijzen
Aromatische gezichtsbehandeling ± 90 min. € 70,-
Aromatische rugbehandeling ± 60 min. € 55,-
Aromatisch masker in normale behandeling € 5,-
Aromatische massageolie € 2,50